Cykelferie

Mors og Thy ad Snapseruten

(5 dage)

Sæt livet i bakgear, hop på cyklen og oplev det danske landskab, når det er smukkest. Få vind i håret, sol i øjnene og bliv forkælet med dejlig mad og kryddersnapse.
Turen starter på Mors og her slutter den også efter 2 nætter i Thy med Vesterhavet, klitplantager og Nationalpark Thy. Mors og Thy er forbundet via Vildsundbroen og via færge ved Feggesund og Næssund. Det er Limfjorden der både deler og binder de to landsdele sammen og som morsingboerne ynder at sige, så er det bedste ved Thy, udsigten til Mors.
Med udsigt til fjord og hav fører ruten forbi en lang række af Limfjordslandets historiske seværdigheder, kulturelle oplevelser og familievenlige attraktioner.
Holdepunkterne på Snapseruten er oplagt at besøge, når benene skal have et velfortjent hvil.

INFORMATION:
4 overnatninger på Kroer og hoteller. ½ pension, kortmateriale, turbeskrivelse og brochurer.

Dagsetaper fra ca. 45-55 km.

Book 5 dags turen

Snapseruten på cykel

(6 dage)

Lad dig forføre af Snapserutens gode middage og herlige kryddersnapse, når du bruger cyklen som transportmiddel rundt langs Limfjordens skønne natur. Limfjordslandet er det ideelle
cykelområde for alle som kan li´ frisk luft og variation i landskabet.

Du får vind i håret, dufter til nyslået hø og oplever græshoppernes spil i grøftekanten. De hyggelige kroer på Snapseruten danner rammen om Jeres overnatning, og de mange attraktioner på ruten deler gladelig snapseoplevelser med jer.

Vi sammensætter ture på forskellig længde og med forskelligt indhold. Turene starter ved 5 overnatninger og på Snapserutens kro/hoteller bliver du forkælet med dejlig mad og den lokale kryddersnaps.

Vi tilpasser også ture efter individuelle ønsker. Rekvirer vort cykelkatalog: ”På cykel i Limfjordslandet” med flere turforslag.

Book 6 dags turen